Brukervennlig elektronisk kjørebok

Tiden med å skrive kjørebok for hånd er over. Det er lite effektivt og ofte mangelfullt. Logging av kjøreturer med GPS har eksistert i flere år og nå får man brukervennlige løsninger – uten montering og tilgjengelig i alle nettlesere. Dermed blir det lett å oppfylle alle krav til en kjørebok.

Spar tid og penger og få enkelt full oversikt over bilbruken

Ingrid Kolloen er salgsleder hos Autogear, og kan mye om norske bedrifters utfordringer.

– Vi har lansert kjørebok som ligger skjult i bilen og sender kjøreloggen rett til kundens konto på autogear.no. Du kan logge deg inn fra hvilken som helst nettleser og sjekke turene, og hvor bilen befinner seg der og da. Norske bedrifters største utfordring er ofte mange små oppgaver som totalt sett tar mye tid. Vi har laget et produkt som gjør mye av dette automatisk og sparer deg for verdifull tid i hverdagen. Den endelige kjøreboken deler du enten elektronisk eller skriver ut i vanlig A4-format, sier Ingrid Kolloen.

Slik blir du mer effektiv med en moderne kjørebokløsning

Elektronisk kjørebok er nytt for mange, og det er ikke alle som vet alle fordelene de beste produktene kan gi, enten du mottar kjøregodtgjørelse eller kun trenger dokumentasjon av bilens bevegelser. Her er noen av fordelene med Autogear.

Elektronisk kjørebok skrives automatisk.
 GPSen loggfører dato, tidspunkt, kjørerute, adresser for start og stopp, og bom-passeringer. Med smarte funksjoner som «opprett kjøremønster» så kan f.eks automatisk legge til formål med turen til faste adresser.
Dette gjør at din beregning og dokumentasjon av kilometergodtgjørelse og bilbruken skjer automatisk.

Alltid tilgjengelig webløsning. Kjøreboken kan åpnes rett i nettleseren ved å logge seg inn på en PC/MAC, nettbrett eller mobil. Med en moderne webapplikasjon og skyløsning slipper man tungvinte installasjoner knyttet til en enkelt PC. Det er like enkelt å bruke som å logge seg inn på f.eks gmail eller hotmail.

Del kjøreboken.
 Inviter ansatte eller regnskapsfører til å gjøre oppslag eller redigere turene til en eller flere av bilene. Hvis du har flere biler kan du også enkelt hente ut multibrukerrapporter.

Kjørebok pr bil eller sjåfør. Den fleksible nettløsningen gir deg muligheten å bruke kjøreboken på ulike måter. Du kan bytte mellom å se en oversikt over hver bil, eller du kan få en kjørebok pr sjåfør.


Autogear ble testet av dinside.no
Dinside.no testet Autogear Air og konkluderte med at det er «Enkelheten selv». Dette mente de om Autogears brukervennlighet: “Ettersom din profil på autogear.no er webbasert er det heller ingen begrensninger hvorvidt du har en pc, Mac, nettbrett, eller smarttelefon. Alt virker. Vi har rett og slett ikke klart å finne begrensninger i virkemåten, for den gjør det som skal til”.